Despre noi

Cunoaste-ne mai bine!

|
Despre noi
Suntem

Patronatul Pestelui din Romania

Patronatul Pestelui din Romania este o asociatie constituita pe criteriul apartenentei obiectului principal de activitate al membrilor sai fondatori la cel putin una dintre urmatoarele ramuri: pescuit, acvacultura, prelucrare si comercializare a pestelui si produselor din peste, producere si distribuire de furaje pentru peste, de utilaje tehnologice si instalatii necesare ramurii de acvacultura, producere de ambarcatiuni, plase si unelte pescaresti, proiectare si cercetare in domeniu.

Urmarim

Reprezentarea si sustinerea ta

Reprezentarea, sustinerea si apararea drepturilor si intereselor comune ale membrilor nostri in relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane juridice si fizice, in raport cu obiectul si scopul lor de activitate atat in plan national cat si international. Recunoasterea utilitatii publice reprezinta un obiectiv al membrilor fondatori care ar putea contribui la implementarea scopului patronatului.

Avem

Membri

cele mai mari companii din industria pestelui din Romania. Membru al Patronatului poate fi orice persoana juridica sau persoana fizica autorizata care se obliga sa respecte Statutul Patronatului si care isi desfasoara activitatea in industria pestelui. Cele mai mari companii deja ni s-au alaturat. Trei motive pentru care ar trebui sa devii membru in Patronatul Pestelui din Romania: vei fi reprezentat; punctul tau de vedere va fi sustinut; drepturile si interesele iti vor fi aparate in relatie cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane juridice sau fizice.

Logo Patronatul Pestelui

De ce sa ne alegeti

Istoria noastra

Experienta membrilor nostri, acumulata in zeci de ani de munca in domeniu, a generat cea mai mare asociatie de profil. Patronatul Pestelui din Romania a luat nastere tinand cont de toate remarcile, dorintele si nevoile companiilor din industria pestelui. Oricare ar fi nevoia ta, noi avem o solutie si te putem ajuta!  

Participare la Conferința ”Dincolo de 2020 – Sprijinirea comunităților de coastă a Europei”
În perioada 12-13 octombrie, la Tallinn, Comisia Europeană a organizat conferința ”Dincolo de 2020 – Sprijinirea comunităților de coastă a Europei” unde s-au întrunit 300 de persoane, politicieni și reprezentanți ai asociațiilor reprezentative la nivel național din sectoarele de pescuit și acvacultură. Dintre personalitățile participante la conferință amintim: – Karmenu Vella – Comisarul European pentru
Sediul PPR
Sediul Patronatului Pestelui din Romania
Noul sediu al Patronatului Pestelui din Romania a fost inaugurat in acest an. Membrii nostri se pot bucura de toate facilitatile unui sediu modern. Membrii nostri au astfel posibilitatea sa socializeze, sa lucreze la proiecte si sa impartaseasca cazuri de succes din propria lor activitate.
 
Afla mai multe despre noi

Staff-ul nostru

Mariana MUNTEANU
Mariana MUNTEANU
Vicepresedinte FN PRO AGRO
Dorin Emanoil CRIZBASAN
Dorin Emanoil CRIZBASAN
PPR
Lucian Dan RUSAN
Lucian Dan RUSAN
PPR
Gheorghe STAN
Gheorghe STAN
PPR
Cornel IVANOV
PPR
George IONESCU
PPR
Nelu ANTON
PPR
Ion MATCASU
PPR

 

Applying changes...

ThemeMonstroid

Layout type
 • Wide
  Wide
 • Boxed
  Boxed
Skins
 • Material
  Material
 • Dark
  Dark
 • Minimal
  Minimal
 • Flat
  Flat
X